Acasa / Retete culinare / Bucatarie internationala (pagina 3)

 

Bucatarie internationala

Piept de rata

Ingrediente 1 file rata 1 pachet de unt sare, piper Preparare File-ul se curata pe partea rosie de eventualele bucatele de grasime sau pielite. Pielea se cresteaza in cruce (criss-cross), cu un cutit foarte bine ascutit. O saram, o piperam pe ambele parti si frecam bine cu degetele. Apoi incingem ...

Citeste »

Rata pe varza

Ingrediente 1 rata; 2 kg de varza acra; 200 g de untura; 100 g de rosii; 20 g de sare; 1 g de piper boabe Preparare Rata se curata, se sareaza, se aseaza intr-o tava cu untura si se introduce la cuptor, pentru frigere; din cand in cand, se stropeste ...

Citeste »

Rulada din muschi de porc

Ingrediente 1 muschiulet de porc,200 gr ciolan feliat,200 gr cascaval,ardei rosu,sare piper. Preparare Muschiuletul de porc de desface usor cu un cutit dupa care de bate bine cu ciocanul de snitele.Se pun peste muschiulet feliile de ciolan ,cascavalul, felii de ardei rosu si se ruleaza,dupa care se pune intr-o folie ...

Citeste »

Pizza cu salam si branza Rosenborg

Ingrediente Blat: 500 gr faina, 3 gr drojdie, 100 ml apa calduta , 20 ml, sare, sos de rosii dulce, 200 gr salam de vara uscat, 200 gr branza Rosenborg, felii de rosii, 50 gr cascaval, oregano uscat. Preparare Intr-un bol amestecam drojdia cu apa calduta, zahar, sare, ulei de ...

Citeste »

Purcel de lapte la cuptor

Ingrediente 1 purcel de lapte intreg cu tot cu cap (3-4 kg) – 150 g untura – 6 catei de usturoi – 4 mere rosii – 2 gutui coapte bine – apa – vin alb – cimbru – sare si piper Preparare Purcelul, gata curatat de intestine, parlit si spalat, ...

Citeste »

Foie gras

Ingrediente 200 gr ficat de gasca,sare,piper,coniac Preparare Ficatul de gasca se taie in bucati potrivite se condimenteaza cu sare ,piper si se pune intr-o tigaie incinsa. (fara ulei). Se prajeste pe ambele parti la foc iute si se flambeaza cu cateva picaturi de coniac. Servire Se serveste cald cu paine ...

Citeste »

Paine de secara cu seminte

Ingrediente 500 gr faina de secara bio, seminte de floarea soarelui crude , 1 cub de drojdie, sare, 10 ml ulei masline, 150 ml apa calduta. Preparare Intr-un vas punem apa calduta , drojdia si amestecam cu o lingura de lemn pana se dizolva. Se adauga sare, uleiul de masline, ...

Citeste »

Pizza cu ton

Ingrediente Blat: 500 gr faina, 3 gr drojdie, 100 ml apa calduta , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura: cascaval, , , sare, cimbru, sos de rosii dulce, 1 conserva ton in ulei. Preparare Intr-un bol amestecam drojdia cu apa calduta, zahar, sare, ulei de masline. ...

Citeste »

Pizza cu vinete

Ingrediente Blat: 500 gr faina, 5 gr drojdie, 50 ml lapte caldut , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, 5 gr cimbru uscat, sare. Pentru umplutura: cascaval, muschi file, 3 rosii, sare, 2 vinete. Preparare Vinetele se spala, se decojesc si se taie felii subtiri. Se pun intr-o tigaie ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress