Acasa / Retete culinare / Bucatarie internationala (pagina 2)

 

Bucatarie internationala

Tiramisu cu capsuni

Ingrediente Tiramisu cu capsuni – 5 portii piscoturi sampanie  (5 buc), 125 gr mascarpone, 100 ml frisca lichida vegetala, 1 galbenusuri, 60 gr zahar, 1 plic zahar vanilat, 1/2  lingurita esenta rom, 300 gr capsuni . Sirop – sucul rezultat de la capsuni, 1 lingura zahar, 1 plic zahar vanilat, ...

Citeste »

Cheesecake

Ingrediente Cheesecake Pentru blat : 150 gr biscuiti digestivi zdrobiti, 1 lingura zahar, 80 gr unt. Pentru crema de branza: 600 gr branza dulce , 150 gr zahar, 3 oua, coaja rasa de la 1 lamaie, 2 plicuri zahar vanilat. Decor: zahar pudra vanilat. Mod de preparare Cheesecake Tava rotunda ...

Citeste »

Pizza cu salam si ciuperci

Ingrediente Blat: 300 gr faina, 5  gr drojdie, 50 ml apa  calduta , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura:  cascaval , salam de vara , oregano, cimbru, sare,  sos de rosii, ciuperci din conserva sau proaspete, masline negre . Mod de preparare Intr-un bol amestecam drojdia ...

Citeste »

Pizza cu branza si rosii

Ingrediente Blat: 300 gr faina, 5  gr drojdie, 50 ml apa  calduta , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura:  mozzarella , branza Roquefort, oregano, sare,  sos de rosii, rosii cherry. Mod de preparare Intr-un bol amestecam drojdia cu apa calduta, zahar, sare, ulei de masline. Se ...

Citeste »

Pizza cu rosii

Ingrediente Blat: 400 gr faina, 3 gr drojdie, 50 ml lapte caldut , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura: cascaval, mozarella, 1 ceapa, sare, cimbru, rosii. Preparare Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zahar, sare, ulei de masline. Se adauga faina si amestecam iar la ...

Citeste »

Pizza cu bacon si ciuperci

Ingrediente Blat: 300 gr faina, 3 gr drojdie, 50 ml lapte caldut , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare. Pentru umplutura: cascaval, bacon felii, ciuperci din conserva, sare, cimbru, sos de rosii, ardei capia. Preparare Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zahar, sare, ulei de masline. Se ...

Citeste »

Pui cu smantana

Ingrediente 200gr piept de pui,100gr bacon,1/2 ardei alb,150 ml smantana,sare si piper. Preparare Intr-o tigaie se pune baconul taiat cubulete la prajit dupa care pieptul de pui taiat fasii si adreiul alb taiat julien.Lasam sa se caleasca timp de cateva minute si punem smantana.Amestecam usor si condimentam cu sare si ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress