Foie gras

Ingrediente

200 gr ficat de gasca,sare,piper,coniac

Preparare

Ficatul de gasca se taie in bucati potrivite se condimenteaza cu sare ,piper si se pune intr-o tigaie incinsa. (fara ulei). Se prajeste pe ambele parti la foc iute si se flambeaza cu cateva picaturi de coniac.

Servire

Se serveste cald cu paine prajita.
Foie gras
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Rata pe varzaRata pe varza Ingrediente1 rata; 2 kg de varza acra; 200 g de untura; 100 g de rosii; 20 g de sare; 1 g de piper […]
  • Pui gustosPui gustos Ingrediente100 gr piept de pui,1 ceapa,2 ciuperci,50 gr bacon,1 lingurita de mustar,smantana.,sare piper […]
  • Cascaval paneCascaval pane Ingrediente1 rotita de cascaval , faina, pesmet, sare , 2 oua, ulei pentru prajit, salata […]
  • Frigarui de pui la gratarFrigarui de pui la gratar Delicioase si deloc complicate, frigaruile de pui pe gratar se numara printre cele mai iubite preparate in […]
  • Pui cu smantanaPui cu smantana Ingrediente200gr piept de pui,100gr bacon,1/2 ardei alb,150 ml smantana,sare si piper.PreparareIntr-o tigaie […]
  • Pui cu nuciPui cu nuci Ingrediente300 gr piept de pui dezosat,1 albus de ou,2 linguri de malai,50 gr miez de nuca,1 lingura de […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress