Dantela de parmezan

Ingrediente

50 gr parmezan

Preparare

Parmezanul se da prin razatoarea mica dupa care se presara intr-o tava (din teflon) dandu-i o forma rotunda.Se baga in cuptorul foarte incins cca 4 min(pana incepe sa se rumeneasca).Dupa ce sa rumenit se scoate din cuptor se ia cu o paleta si se pune pe o sticla sau intr-un bol pentru a-si capata forma dorita.

Servire

se poate servi la salate sau la crema de cascaval
Dantela de parmezan
Rate this post
Voteaza
starshiners.ro

Vezi si alte retete delicioase

  • Rulada din muschi de porcRulada din muschi de porc Ingrediente 1 muschiulet de porc,200 gr ciolan feliat,200 gr cascaval,ardei rosu,sare […]
  • Cascaval paneCascaval pane Ingrediente150 gr cascaval,2 oua 2 linguri faina ,4 linguri pesmetPreparareCascavalul se taie in doua pe […]
  • Crochete cascavalCrochete cascaval Ingredientept 1 portie:100 gr cascaval,1 ou,1 lingura grisPreparareCascavalul se da prin razatoare mica si […]
  • Salata greceascaSalata greceasca Ingrediente rosii, castraveti, branza feta, ardei, ceapa rosie, masline, ulei de masline, zeama de lamaie, […]
  • Paine de secara cu semintePaine de secara cu seminte Ingrediente500 gr faina de secara bio, seminte de floarea soarelui crude , 1 cub de drojdie, sare, 10 ml […]
  • Pizza taraneascaPizza taraneasca IngredientePentru aluat :faina 700gr, lapte 300ml ,ou 1 buc, un cub drojdie, sare ,100 ml ulei.Ciuperci […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress