Chifle gratinate

Ingrediente

4 chifle, cascaval, ciupeci, 4 oua, marar, sare, piper.

Preparare

La fiecare chifla se taie capacul, se inlatura din miez, si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-un bol amestecam ciupercile cu marar verde tocat, sare si piper dupa gust. Cascavalul se rade. In fiecare chifla punem cascaval ras, umplutura de ciuperci, spargem cate un ou, apoi cascaval ras. Se introduce tava la cuptor si se lasa pana ce cascavalul se gratineaza.

Servire

Se servesc calde.
Chifle gratinateChifle gratinateChifle gratinateChifle gratinateChifle gratinate
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pizza cu ciuperciPizza cu ciuperci IngredienteAluat pizza: 500 gr faina, 1 cub drojdie -25 gr, 20 gr lapte praf, 10 gr zahar, sare. Umplutura: […]
  • Pizza cu bacon si ciuperciPizza cu bacon si ciuperci IngredienteBlat: 300 gr faina, 3 gr drojdie, 50 ml lapte caldut , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, […]
  • Cascaval paneCascaval pane Ingrediente150 gr cascaval,2 oua 2 linguri faina ,4 linguri pesmetPreparareCascavalul se taie in doua pe […]
  • Snitel din pui umplutSnitel din pui umplut Ingrediente150 gr piept de pui,2 ciuperci,50 gr cascaval,50 gr sunca ,faina,1 […]
  • Ochiuri cu parizerOchiuri cu parizer Ingrediente2 portii: 4 felii de parizer, 4 oua , 30 ml ulei, sare, piper, salata verde.PreparareFeliile de […]
  • Pui cu cerealePui cu cereale Ingrediente100 gr pipet pui,fulgi de prumb,faina 1 ou sare piper si uleiPrepararePieptul de pui se bate cu […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress