Cascaval pane

Ingrediente

1 rotita de cascaval , faina, pesmet, sare , 2 oua, ulei pentru prajit, salata verde

Preparare

Rotita de cascaval se taie in doua apoi felii potrivite ca grosime. Intr-un bol spargem cele doua oua si le mixam impreuna cu sare. Intr-o tigaie punem ulei la incins, fiecare bucata de cascaval se trece prin faina ,prin ou batut si apoi prin pesmet. Se pun in ulei incins si se prajesc pe ambele parti.

Servire

Se serveste cald cu garnitura si salata.
Cascaval paneCascaval paneCascaval pane
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pui cu nuciPui cu nuci Ingrediente300 gr piept de pui dezosat,1 albus de ou,2 linguri de malai,50 gr miez de nuca,1 lingura de […]
  • Conopida paneConopida pane Ingrediente1 conopida,faina,ou,,sare piper,uleiPreparareSe desprind buchetele din conopida si se oparesc cu […]
  • Cascaval paneCascaval pane Ingrediente150 gr cascaval,2 oua 2 linguri faina ,4 linguri pesmetPreparareCascavalul se taie in doua pe […]
  • Rata pe varzaRata pe varza Ingrediente1 rata; 2 kg de varza acra; 200 g de untura; 100 g de rosii; 20 g de sare; 1 g de piper […]
  • Ciuperci cu branza la gratarCiuperci cu branza la gratar Ingrediente12 ciuperci,200gr branza burduf,sare piperPreparareSe curata ciupercile si se umple cu branza de […]
  • Crochete cascavalCrochete cascaval Ingredientept 1 portie:100 gr cascaval,1 ou,1 lingura grisPreparareCascavalul se da prin razatoare mica si […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress