Cascaval pane

Ingrediente

150 gr cascaval,2 oua 2 linguri faina ,4 linguri pesmet

Preparare

Cascavalul se taie in doua pe diagonala,apoi se da prin faina ,ou, pesmet, si iar ou si pesmet.Se pune la prajit in ulei incins.

Servire

Se serveste imediat

Sugestii

daca se da de 2 ori prin ou si pesmet nu o sa se topeasca cascavalul.

Sugestii

daca se da de 2 ori prin ou si pesmet nu o sa se topeasca cascavalul.
Cascaval pane
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
0.0 (0 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Involtini de curcanInvoltini de curcan Ingrediente120 gr pipet curcan,30 gr branza feta,marar verde,1 lingurita mustar,piper,1 ou,1 lingura […]
  • Cascaval paneCascaval pane Ingrediente1 rotita de cascaval , faina, pesmet, sare , 2 oua, ulei pentru prajit, salata […]
  • Snitel din pui umplutSnitel din pui umplut Ingrediente150 gr piept de pui,2 ciuperci,50 gr cascaval,50 gr sunca ,faina,1 […]
  • Pui cu cerealePui cu cereale Ingrediente100 gr pipet pui,fulgi de prumb,faina 1 ou sare piper si uleiPrepararePieptul de pui se bate cu […]
  • Crochete cascavalCrochete cascaval Ingredientept 1 portie:100 gr cascaval,1 ou,1 lingura grisPreparareCascavalul se da prin razatoare mica si […]
  • Dantela de parmezanDantela de parmezan Ingrediente50 gr parmezanPreparareParmezanul se da prin razatoarea mica dupa care se presara intr-o tava […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress