Acasa / Retete culinare / Bucatarie internationala / Cartofi noi cu cascaval

Cartofi noi cu cascaval

Ingrediente

1 kg cartofi noi (cat mai mici), 200 gr cascaval, 50 ml ulei, sare, verdeata.

Preparare

Cartofii se curata de coaja prin razuire, se spala si se pun intr-un bol. Se adauga peste ei sare, ulei si amestecam. Se pune totul intr-o tava din Yena si se introduce in cuptorul incalzit. Se adauga 200 ml apa fierbinte si se lasa pana devin aurii. Cand sunt gata se scot pe platou, se rade cascaval si se presara verdeata tocata marunt.

Servire

Se servesc calzi.
Cartofi noi cu cascavalCartofi noi cu cascaval
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress