Retete de borsuri, supe, ciorbe

29 octombrie 2013

Ciorba cu perisoare de pui

Ingrediente Ciorba cu  perisoare de pui Perisoare: 600 gr  carne tocata de pui (piept de pui) , 1 ceapa, 2 oua , 20 gr faina , 100 gr orez, 1 […]
13 septembrie 2013

Ciorba de conopida

Ingrediente Ciorba de conopida 1 conopida cca 1 kg, 1 morcov, 1 cartof mare, 1 ceapa, 2 linguri ulei, 1 ardei gogosar, 100 ml sos de rosii si ardei, sare […]
16 iunie 2013
ciorba de fasole verde cu carne de porc, cele mai gustoase retete de ciorba de fasole verde cu carne de porc

Ciorba de fasole verde cu carne de porc

Ingrediente Ciorba de fasole verde cu carne de porc / 4 portii. 500 gr fasole verde, 400 gr  costita de porc,  1 morcov, 1 ceapa, 100 gr tocanita de rosii […]
26 aprilie 2013
Supa crema de linte rosie

Supa crema de linte rosie

Ingrediente Supa crema de linte rosie 150 gr linte rosie  , 1 ceapa mare, 1 morcov, 30 ml ulei , sare, 1 lingura pasta de tomate. Decor: ulei si boia […]
19 aprilie 2013
Ciorba de spanac cu omleta

Ciorba de spanac cu omleta

Ingrediente Ciorba de spanac cu omleta 600 gr spanac, 1 omleta din 3 oua, 1 ceapa, 1 lingura de ulei, 200 gr sunculita, 200 gr smantana, piper si sare dupa […]
4 februarie 2013
Supa de vita cu fidea

Supa de vita cu fidea

Ingrediente – Supa de vita cu fidea  1 kg  rasol  de vita sau carne cu os ,  2 bucati ceapa, 1 morcov ,1 pastarnac, 1/2 telina radacina, 3 rondele de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook