Acasa / Retete culinare / Retete de borsuri, supe, ciorbe (pagina 3)

Retete de borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de pui

Ingrediente – Ciorba de pui 1 kg  carne de pui (aripioare+tacamuri ), 1 morcov, 1 pastranac, 1 telina mica, 2 ardei gogosar (verde si rosu), 1 ceapa, 2 cartofi, 5 buchetele conopida,  5  rosii proaspete, 1 legatura de patrunjel , sare si piper dupa gust. Pentru servire: smantana, lamaie sau ...

Citeste »

Supa de dovlecei

Ingrediente Supa de dovlecei 3 dovlecei tineri, 1 morcov, 1 ceapa , 4 rosii, 1 pastarnac, 2 linguri ulei, patrunjel verde, sare dupa gust. Preparare Supa de dovlecei Morcovul si pastranacul se pun la fiert in 2 l apa. Se scot din supa cand s-au fiert, pastranacul se taie cubulete ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress