Acasa / Retete culinare / Retete de borsuri, supe, ciorbe (pagina 10)

Retete de borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de salata verde

Ingrediente 6 salate mari, 200 gr sunculita afumata, 300 gr carne de porc, 1 ceapa, 5 fire de usturoi verde, 2 galbenusuri, 100 gr smantana, 30 gr faina, sare, lamaie, 20 ml ulei, marar verde, 2 l apa. Preparare Salata verde se desprinde in foi, fiecare foaie se spala cu ...

Citeste »

Ciorba de varza cu carne de porc

Ingrediente 600 gr coasta de porc, 1 ceapa, 1 morcov, 2 rosii, o jumatate de varza potrivita, sare, 20 ml ulei, verdeata (leustean si patrunjel) Preparare Coasta de porc se spala si se portioneaza. Ceapa si morcovul se taie rondele, rosiile se trec prin apa fierbinte pentru a inlatura mai ...

Citeste »

Ciorba de varza murata

Ingrediente 1 varza murata potrivita, 1 ceapa, 1 morcov, o jumatate de telina radacina, sare, 10 gr orez, 30 ml ulei, patrunjel verde, rosii cubulete in sos tomat . Preparare Varza murata se tine in apa rece cca 10 minute, se scurge apoi si se toaca pe un blat din ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress