Acasa / Retete culinare / Retete de borsuri, supe, ciorbe / Ciorba taraneasca cu carne

Ciorba taraneasca cu carne

Ingrediente

1 kg oase de porc , 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 telina, 3 rosii, 1/2varza cruda, 3 cartofi, 50 ml ulei,patrunjel verde, sare.

Preparare

Oasele de porc se pun in apa la fiert,cand a dat in clocot se mai lasa 30 min si se adauga morcovul, ceapa, telina, se lasa sa fiarba. Cand carnea a fiert se dezoseaza si se adauga in ciorba.
Dupa 20 minute adaugam rosiile taiate rondele, cartofii si varza taiata fasii, sare dupa gust si uleiul. Se mai lasa sa fiarba 30 minute si la urma adaugam patrunjelul taiat marunt.

Servire

Se serveste calda cu samatana.
Ciorba taraneasca cu carne
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciorba de pui Ciorba de pui Ingrediente1 kg tacamuri de pui, 1 ceapa, 2 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar verde, 1 morov, 1 radacina […]
  • Ciorba taraneasca de puiCiorba taraneasca de pui Ingrediente1 kg tacamuri de pui, 1 ceapa, 1 morov, 1 radacina de telina, 3 rosii, 1 radacina de pastranac, 1 […]
  • Ciorba de legumeCiorba de legume Ingrediente 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 1 ardei, 1 radacina de pastarnac, 5 0 ml ulei, sare , bulion, 2 […]
  • Ciorba cu carne afumata si rosiiCiorba cu carne afumata si rosii Ingrediente 500 gr coasta afumata de porc, 3 rosii, 1 ceapa, 1 morcov, sare, 50 ml ulei, […]
  • Ciorba de varza murata cu rosiiCiorba de varza murata cu rosii Ingrediente600 gr coasta de porc afumata, 1 ceapa, 1 morcov, 5 rosii intregi , decojite in sos tomat, o […]
  • Ciorba de praz Ciorba de praz Ingrediente1 praz, 1 morcov, 30 gr orez, 1 ceapa, 50 ml ulei, 30 gr pasta de tomate, sare, […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress