Ciorba Radauteana

Ingrediente

1 piept de pui, 2 morcovi,2 cartofi, 1 radacina de pastarnac sau 1 patrunjel, 2 ardei gras, 1 ceapa mare, 3 galbenusuri de ou, 300 ml smantana, 3 linguri otet, 5 catei de usturoi
verdeata tocata.

Preparare

Se pune la fiert pieptul de pui in 2-3 l de apa cu sare, cand s-a format spuma o inlaturam iar dupa 10 minute adaugam legumele si le lasam la fiert. Cand carnea este fiarta luam oala de pe foc. Se scoate carnea si legumele iar supa se strecoara printr-o sita. Daca pieptul are pielita sau oase, acestea se indeparteaza. Carnea se taie cubulete, la fel si legumele. Se pun carnea si legumele inapoi in supa. Cand supa fierbe, se toarna smantana batuta cu galbenusurile de ou, amestecand repede. Cand servim ciorba se acreste cu otet, adaugam usturoi, sare si verdeata.

Servire

Se serveste fierbinte.





Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciorba cu perisoare de curcanCiorba cu perisoare de curcan Romanii, prin definitie, sunt mari amatori de ciorbe, supe si alte zemuri calde. O ciorba nelipsita de pe […]
  • Ciorba de porc ardeleneascaCiorba de porc ardeleneasca Ingrediente 1 kg carne de porc cu os, 2 morcovi, 1 ceapa mare, 1 telina, 1 ardei gras, 30 ml ulei, 130 gr […]
  • Drob de puiDrob de pui Ingrediente Drob de pui 600 gr  ficat de pui, 1 piept de pui dezosat,600 gr pipote si inimioare, 1 […]
  • Ciorba de verdeturiCiorba de verdeturi Cum prepar ciorba de verdeturi ? Reteta Ciorba de verdeturi. Ciorba cu smantana. Ciorba de verdeturi,  o […]
  • Sarmale in foi de varzaSarmale in foi de varza Sarmale in foi de varza murata , nelipisite la mesele de sarbatori ! Sunt extrem de gustoase alaturi de […]
  • Stufat de mielStufat de miel Ingrediente 1,5 kg carne de miel cu os, 5 legaturi de ceapa verde, 5 legaturi usturoi verde, 1 legatura […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress