Ciorba de salata verde

Ingrediente

6 salate mari, 200 gr sunculita afumata, 300 gr carne de porc, 1 ceapa, 5 fire de usturoi verde, 2 galbenusuri, 100 gr smantana, 30 gr faina, sare, lamaie, 20 ml ulei, marar verde, 2 l apa.

Preparare

Salata verde se desprinde in foi, fiecare foaie se spala cu apa rece. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, adaugam sunculita taiata feliute, carnea taiata fasii. Se lasa la foc mic sa se prajesca bine , amestecand din cand in cand. Cand sunculita si carnea s-au rumenit, adaugam ceapa tocata marunt si usturoiul taiat rondele, se lasa pana incep sa se inmoaie. Se adauga salata taiata fasii si se lasa la inabusit pana scade ca si volum. Se adauga apoi apa fierbinte si lasam sa fiarba la foc mic. Cand este gata se adauga compozitia rezultata din smantana, galbenusuri si faina si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute. Se adauga sare dupa gust si marar verde tocat.

Servire

Se serveste calda.
Ciorba de salata verdeCiorba de salata verdeCiorba de salata verdeCiorba de salata verdeCiorba de salata verde
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress