Acasa / Retete culinare / Retete de borsuri, supe, ciorbe / Ciorba de pui cu zeama de varza

Ciorba de pui cu zeama de varza

Ingrediente

500 gr carne de pui, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 ceapa, 20 ml ulei, 200m ml , patrunjel verde.

Preparare

Carnea de pui se pune la fiert in apa rece cu sare. In momentul cand a aparut spuma se ia usor cu spumiera pana se indeparteaza total. Dupa cateva minute si in momentul cand a fiert se adauga morcovul , pastarnacul si ceapa tocata. Se lasa sa fiarba. Cand carnea si legumele au fiert se adauga zeama de varza , uleiul si se lasa inca 10 minute sa fiarba. Se ia apoi dupa foc si se adauga patrunjel taiat fin.

Servire

Se serveste calda.
Ciorba de pui cu zeama de varza
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress