Ciorba de perisoare

Ingrediente

Pt 10 p. :Pt perisoare :500g carne tocata, 2 oua ,2 linguri faina sare piper,verdeata.Pt ciorba:5 morcovi,2 cepe,2 rosii.o telina mai mica,3 ardei 300gr mazare verde,pasta tomate 300gr, sare ,piper

Preparare

Zarzavaturile se curata se spala si se taie cubulete, se calesc in putin ulei. Dupa ce s-au calit se pune supa de oase si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Intre timp se pregateste carnea de perisoare si se modeleaza.Cand a dat un clocot se pun perisoarele in oala la fiert si se aduga pasta de tomate.Se lasa la fiert timp de 30 min.

Servire

se serveste cu smantana

Sugestii

se presara si patrunjel taiat marunt in cioba

Sugestii

se presara si patrunjel taiat marunt in cioba
Ciorba de perisoare
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciorba de legumeCiorba de legume Ingrediente 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 1 ardei, 1 radacina de pastarnac, 5 0 ml ulei, sare , bulion, 2 […]
  • Ciorba de vitaCiorba de vita Ciorba de vita este gustoasa si usor de preparat, ideala pentru mesele linistite in familie. Pentru aceasta […]
  • Ciorba taraneasca de porcCiorba taraneasca de porc Ingrediente Ciorba taraneasca de porc 1 kg  carne de porc  (cu os), 2 morcovi, 1 telina mica, 2 ardei […]
  • Ciorba de vacuta cu legumeCiorba de vacuta cu legume Ingrediente - Ciorba de vacuta cu legume 600 grame de carne de vita (coasta), 2 morcovi, 1 telina mica, 2 […]
  • Ciorba taraneasca cu carneCiorba taraneasca cu carne Ingrediente1 kg oase de porc , 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 telina, 3 rosii, 1/2varza cruda, 3 cartofi, 50 ml […]
  • Ciorba de perisoare cu zeama de varzaCiorba de perisoare cu zeama de varza Ingrediente Perisoare: 500g carne tocata, 2 oua , 100 gr orez, sare piper. Ciorba: 2,5 l supa de oase, 50 […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress