Ideala in orice sezon , recomandata pentru un pranz sanatos ! Ingrediente Ciorba de peste cu rosii – 6 portii/ Timp – 55 minute. 800 gr peste (caras) sarat, 1 ceapa, 1 morcov, 1/4 bucata telina, 4 rosii decojite, 1 ardei rosu (gras sau gogosar), 2 cartofi potriviti, sare dupa ...
Citeste »Retete de borsuri, supe, ciorbe
Ciorba de verdeturi
Cum prepar ciorba de verdeturi ? Reteta Ciorba de verdeturi. Ciorba cu smantana. Ciorba de verdeturi, o explozie de gust si bunatate. Profitati din plin de verdeturi, sunt sanatoase si au cost scazut. Portii – 6 , Timp total – 1 ora. Ingrediente Ciorba de verdeturi 600 gr spanac, 600 ...
Citeste »Ciorba cu perisoare de curcan
Romanii, prin definitie, sunt mari amatori de ciorbe, supe si alte zemuri calde. O ciorba nelipsita de pe masa romanilor este cea cu perisoare. Noi iti propunem o varianta mai lejera, cu carne de curcan sau pui, gustul este insa la fel de bun. Cu multe legume si carne satioasa, ...
Citeste »Supa-crema de dovlecei
O supa revigoranta si gustoasa este supa crema de dovlecei, o alegere inspirata, in special in perioada postului. Se prepara rapid, cu ingrediente simple si gustoase. Aceasta supa este calda, nutritiva si reconfortanta, astfel ca poate fi consumata oricand si de catre oricine, chiar si de catre copii. In perioada ...
Citeste »Supa-crema de legume
O modalitate apetisanta de a introduce mai multe legume in alimentatie este supa crema de legume. Se prepara repede, iar gustul este delicios. Poti folosi orice legume iti plac, precum dovlecei, rosii, morcovi, fasole verde, mazare, ardei, cartofi, pastarnac sau praz. Legumele se calesc si se fierb in supa de ...
Citeste »Ciorba de vitel cu legume
Romanii sunt mari consumatori de ciorba, in special de ciorba de vitel. Este calda, gustoasa si reconfortanta. Pentru aceasta ciorba aveti nevoie de carne de vitel de buna calitate, legume (morcovi, telina, ardei, ceapa, mazare). Se condimenteaza simplu, cu sare si piper, si se asezoneaza cu patrunjel tocat. Cei care ...
Citeste »