Acasa / Retete culinare / Bors de peste

Bors de peste

Ingrediente

700 gr crap (4 cotlete) , 1 ceapa, 2 ardei grasi rosii, 1 telina mica, 1 morcov, 50 ml ulei, 1 l bors de casa, 1 l apa fierbinte,  sare si piper dupa gust, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de leustean.

Mod de preparare

  1. Ceapa se taie marunt, ardeiul, telina si morcovul se taie cubulete.
  2. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, adaugam legumele si le lasam la calit cca 5 min.
  3. Peste legumele calite  adaugam 1 l bors de casa si 1 l de apa fierbinte.
  4. Se lasa la fiert cca  10 min, apoi se adauga cotletele de crap.
  5. Se lasa sa fiarba cca 15-20 min la foc mic. La final se adauga sare ,  piper dupa gust si verdeata taiata marunt.

Se serveste  cu smatana.

Pofta buna!



Bors de peste, 5.0 out of 5 based on 8 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (8 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciorba de pesteCiorba de peste Ingrediente Ciorba de peste 600 gr peste portionat , 2 buc  morcov, 1 ceapa, 1 lamaie, 5 rosii decojite, 1 […]
  • Ciorba de perisoareCiorba de perisoare Ingrediente Perisoare: 600g carne tocata (amesteca vita si porc) , 1 ceapa, 2 oua , 20 gr faina , 100 gr […]
  • Ciorba de gascaCiorba de gasca Ingrediente - Ciorba de gasca 1 kg carne de gasca (piept, spate) , 2 cepe , 2 morcovi, 1 radacina de […]
  • Ciorba de cartofi cu carne de puiCiorba de cartofi cu carne de pui Ingrediente 700 gr  carne de pui (spinari, aripioare) , 1 ceapa,  1 ardei gras rosu , 4 rosii , 2 morcovi, […]
  • Hering cu rosii si usturoiHering cu rosii si usturoi Ingrediente Hering cu rosii si usturoi 1 kg hering (baby), 8 catei usturoi, 4 rosii , ulei , 100 gr […]
  • Peste la tigaiePeste la tigaie Ingrediente - Peste la tigaie 3  fileuri de pangasius, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress