Acasa / Retete culinare / Aripioare de pui la tigaie

Aripioare de pui la tigaie

Ingrediente Aripioare de pui la tigaie

600 gr aripioare de pui, 60 ml ulei, sare si piper dupa gust.

Preparare Aripioare de pui la tigaie

  1. Aripioarele de pui , se trec prin flacara, se spala si se sterg cu un prosop absorbant . Se presara sare si piper , apoi se lasa cca 15 min la rece, bolul acoperit cu folie alimentara.
  2. Punem uleiul intr-o tigaie sa se incinga, se adauga cu grija  aripioarele si se lasa sa se prajeasca  inabusit   pe ambele parti, pana devin rumene.
  3. Cand sunt gata se servesc alaturi de mamaliguta cu mujdei si patrunjel verde taiat marunt.

Sunt delicioase !
Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pulpe la gratar cu sos de rosii coaptePulpe la gratar cu sos de rosii coapte Ingrediente 4 pulpe, 1 lingurita vegeta , sare, 6 rosii proaspete, 5 catei de usturoi, 1 lingurita de ulei, […]
  • Friptura de pui cu susanFriptura de pui cu susan Ingrediente Friptura de pui cu susan 1 piept de pui , 50 ml ulei, 1 lingura susan,  sare si piper, dupa […]
  • Pulpe de pui cu legume la cuptorPulpe de pui cu legume la cuptor Ingrediente Pulpe de pui cu legume la cuptor Pulpe de pui, piper si sare dupa gust, 50 ml […]
  • Pui la ceaunPui la ceaun Cea mai buna reteta de pui cu usturoi si mamaliguta ! Extrem de gustos si rapid! Ingrediente - 4 portii / […]
  • Pui la cuptor, marinatPui la cuptor, marinat Ingrediente Pui la cuptor, marinat 1 pui  (de aproximativ  1 , 200 -1,500kg ), marinata - reteta aici, sos […]
  • Aripioare cu legumeAripioare cu legume Ingrediente 1 kg aripioare de pui, 3 cartofi, 3 morcovi, usturoi crud, 1 ceapa verde, sare, 100 ml ulei, […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress