Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive / Strudel cu ciuperci

Strudel cu ciuperci

Ingrediente

foi de placinta, ulei
Pentru umplutura: ciuperci, ceapa, sare, verdeata (marar), oregano.

Preparare

Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata rondele, se adauga ciupercile taiate feliute, sare si se amesteca bine. Se lasa cca 10 minute pe foc, se adauga la sarsit verdeata tocata marunt.Foile de placinta se taie dupa marimea care o dorim la strudel, se ung cu ulei, se pune umplutura si se ruleaza. Se pun intr-o tava unsa cu unt se tropesc cu apa si se presara oregano. Se introduc la cuptorul incalzit bine si se lasa pana devin aurii.

Servire

Se servesc calde sau reci.
Strudel cu ciuperciStrudel cu ciuperciStrudel cu ciuperciStrudel cu ciuperci
1 (20%) 1 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciuperci cu legume gratinateCiuperci cu legume gratinate Ingrediente20 ciuperci proaspete, 10 m1ulei, 1 ceapa, patrunjel verde, sare, piper, […]
  • Dovlecei marinatiDovlecei marinati Ingrediente2 dovlecei, sare, 40 ml ulei, 30 gr faina, 3 catei de usturoi, 10 ml otet.PreparareDovleceii se […]
  • Tartine cu somon fummeTartine cu somon fumme Ingrediente Tartine sarate sau paine prajita,100 gr somon fumme,ceapa rosie,marar,iaurt,piper,icre […]
  • Parjoale de pui Parjoale de pui Ingrediente600 gr carne tocata de pui, 1 ceapa mare, sare, piper, 2 oua, , o jumatate de franzela, apa, […]
  • LebarLebar Ingrediente Leber 1 kg ficat de porc , 300 gr carne de porc, 500 gr slanina, 20 ml ulei, 1 ceapa, sare si […]
  • Rulada de cascavalRulada de cascaval Rulada de cascaval este un aperitiv aspectuos, usor de preparat si foarte gustos. Poate fi umpluta cu […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress