Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive / Snitel din carne de porc

Snitel din carne de porc

Ingrediente

200 gr carne de porc, condimente, 2 oua, 100 gr faina, sare.

Preparare

Carnea se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitel.
Se condimenteaza si se trece prin faina. Apoi se introduce in compozitia de snitel formata din oua, faina si sare, aspect al unei smantani mai groase. Se prajesc in ulei incins.

Servire

Se servesc calde si reci.
Snitel din carne de porc
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Snitel din carne de porc cu muraturiSnitel din carne de porc cu muraturi Ingrediente400 gr carne de porc, condimente, 3 oua, 150 gr faina, sare, ulei pentru prajit. […]
  • Dovlecei paneDovlecei pane Ingrediente2 dovlecei, faina, sare, 2 oua, 100 ml ulei, verdeata.PreparareDovleceii se spala, se curata de […]
  • Chiftelute cu verdeataChiftelute cu verdeata Ingrediente1 kg carne tocata, 4 oua, 2 legaturi de marar, 1 legatura de patrunjel, sare, tarhon, delicat de […]
  • Salata de vinete cu usturoiSalata de vinete cu usturoi Ingrediente 2 vinete, 4 catei de usturoi, sare, ulei. Preparare Vinetele spalate si sterse se coc bine pe […]
  • Pasta de pestePasta de peste Pasta de peste  este un aperitiv extrem de gustos si nelipsit de la mesele festive. Pentru acesta […]
  • Omleta cu parizerOmleta cu parizer Ingrediente2 oua, 100 gr parizer, 20 ml ulei, sare, marar.PreparareParizeul se taie cubulete si se prajeste […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress