Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive / Saratele cu chimen

Saratele cu chimen

Ingrediente

500 gr foietaj, chimen, sare, 1 ou.

Preparare

Foietajul se decupeaza cu o forma de stea. Intr-o tava tapeta cu hartie de copt se pun stelutele din foietaj, se ung cu ou batut, se presara sare si chimen.
Se introduc in cuptorul incalzit si se coc la foc iute.Cand sunt coapte se scot din cuptor si se pun pe platou.

Servire

Se servesc calde sau reci.
Saratele cu chimenSaratele cu chimenSaratele cu chimen
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Saratele rapideSaratele rapide Ingrediente Saratele rapide 300 gr foietaj , sare. Mod de preparare Foietajul se intinde intr-o […]
  • Saleuri cu macSaleuri cu mac Ingrediente Saleuri cu mac 1 pachet aluat foietaj, 1 ou, sare dupa gust, mac. Preparare Saleuri cu […]
  • Oua umplute maioneza si verdeataOua umplute maioneza si verdeata Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile […]
  • Aperitiv cu sunca si cascavalAperitiv cu sunca si cascaval Ingrediente Aperitiv cu sunca si cascaval 8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, […]
  • Chiftelute de curcan cu susanChiftelute de curcan cu susan Ingrediente Chiftelute de curcan cu susan 400 gr carne de curcan (piept, pulpa) , 100 gr sunca  , 2 oua […]
  • Salata de BoeufSalata de Boeuf Cea mai buna salata de legume cu maioneza!  Salata de Boeuf este ideala pentru formarea aperitivelor si […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress