Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive / Rulou din pui cu ciuperci

Rulou din pui cu ciuperci

Ingrediente

1 piept de pui,200 gr ciuperci,50 gr unt 100 gr faina,3 oua,200 gr pesmet ,300 ml ulei,sare si piper.

Preparare

Intr-o craticioara sau o tigaie topim 50 de g de unt, se adauga ciupercile, se calesc pana scade zeama, se sareaza si se pipereaza. Se lasa deoparte la racit.Pieptul de pui se taie in feliute, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.Pe fiecare feliuta de pui se pun cam 2 lingurite din ciupercile calite.Se ruleaza strans si le dam prin faina,ou,pesmet dupa care le pune la prajit in baie de ulei.

Servire

Se pot servi si calde dar si ca aperitiv.
Rulou din pui cu ciuperci
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Rulada din piept de pui cu ciuperciRulada din piept de pui cu ciuperci Rulada din piept de pui cu ciuperci este un preparat ideal pentru mesele festive, alaturi de alte aperitive. […]
  • Rulada cu spanacRulada cu spanac Ingrediente 450 gr spanac congelat, 150 ml lapte, 200 gr cascaval, 100 gr crema de branza cu smantana, […]
  • Oua umplute maioneza si verdeataOua umplute maioneza si verdeata Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile […]
  • Ciupercute umplute cu branza si mararCiupercute umplute cu branza si marar Ingrediente - Ciupercute umplute cu branza si marar 1 kg ciuperci proaspete Champignon ( folosim  doar  […]
  • Rulada de cascavalRulada de cascaval Rulada de cascaval este un aperitiv aspectuos, usor de preparat si foarte gustos. Poate fi umpluta cu […]
  • Pastrama rapida de puiPastrama rapida de pui O alternative mult mai gustoasa si sanatoasa la mezelurile din comert, pastrama de pui este usor de […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress