Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive / Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Ingrediente

4 rosii tari si proaspete,1 ceapa rosie,  60 ml ulei, sare, 2 vinete

Mod de preparare

  1. Vinetele se coc pe flacara sau la cuptor  , se curata cat sunt fierbinti, se toaca si se lasa  sa se scurga, apoi se pun intr-un bol si se amesteca  cu o lingura de lemn adaugand treptat ulei, pana se albesc.
  2. Ceapa se toaca marunt , se amesteca cu  vinetele , apoi adaugam  sare dupa gust.
  3. Rosiile se spala, se taie in zig-zag, se curata de miez si seminte , se lasa la scurs cateva minute apoi  se umplu cu salata de vinete.
  4. Fiecare parte de rosi umpluta se  decoreaza cu patrunjel verde dupa imaginatie.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Rosii umplute cu branzaRosii umplute cu branza Ingrediente Rosii umplute cu branza 3 rosii tari si proaspete. Umplutura : 100 gr branza proaspata, 50 […]
  • Rosii umplute cu salata de icreRosii umplute cu salata de icre Fiecare gospodina isi doreste ca in perioada sarbatorilor sa isi incante familia cu preparate din cele mai […]
  • Ardei umpluti cu branza si mararArdei umpluti cu branza si marar Ingrediente 6 ardei grasi ,  150 g branza telemea rasa, 150 gr branza proaspata, 30 g unt, 1 legatura de […]
  • Rulouri umplute cu salata de puiRulouri umplute cu salata de pui Ingrediente 10 felii sunca presata Praga. Salata de pui: 2 ardei gogosari din otet, 1 piept de pui, sare, […]
  • Rulada de cascaval cu maslineRulada de cascaval cu masline La evenimentele festive, gospodinele de la noi din tara se intrec in prepararea cat mai multor aperitive si […]
  • ChifteluteChiftelute Ingrediente 500 gr carne tocata de vita,  sare, piper, 2 oua, 4  felii de franzela , 1 legatura de […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress