Pui cu susan

Ingrediente

Avem nevoie de un piept de pui, sare, faina si ou pentru compozitia de pane, susan, ulei pentru prajit

Preparare

Pieptul de pui se sareaza , se taie bastonase si se da prin faina. Compozitia de pane este simpla, se realizeaza din ou, faina si putina apa, sa aiba compozitia unei smantani mai groase. Dupa ce am dat pieptul de pui prin faina se da prin compozitia de pane si apoi prin susan.Se pun rapid la prajit in ulei incins. Se prajesc pe ambele parti. Se servesc calde ca aperitiv.

Servire

Se servesc calde ca aperitiv, dupa preferinta se pot servi cu un sos picant.
Pui cu susanPui cu susanPui cu susanPui cu susan
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pui cu susanPui cu susan Ingrediente Pui cu susan 1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri de  faina, 150 gr susan, sare si piper […]
  • Friptura de pui cu susanFriptura de pui cu susan Ingrediente Friptura de pui cu susan 1 piept de pui , 50 ml ulei, 1 lingura susan,  sare si piper, dupa […]
  • Rulouri cu ficateiRulouri cu ficatei Ingrediente 200 gr ficatei de pasare, 10 felii muschi de porc, sare, piper, 100 ml ulei pentru […]
  • Pui crocant Pui crocant Ingrediente 1 piept de pui, 200 gr faina, 200 gr pesmet, 2 oua, sare, piper, ulei pentru […]
  • Crap in susanCrap in susan Ingrediente 4 bucati file de crap, sare, susan. Pentru compozitia de pane : 2 oua, 200 gr faina, apa cat […]
  • Chiftelute cu susanChiftelute cu susan Ingrediente 500 gr carne tocata porc si vita , 2 oua, 1 legatura de patrunjel, sare, delicat de legume, 2 […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress