Parjoale de pui

Ingrediente

600 gr carne tocata de pui, 1 ceapa mare, sare, piper, 2 oua, , o jumatate de franzela, apa, pesmet, ulei pentru prajit

Preparare

Carnea tocata de pui se pune intr-un vas mai mare, adaugam franzela care am lasat-o cateva minute inainte sa se inmoaie in apa apoi se stoarce, ouale, sare, piper, ceapa rasa sau data prin masina de tocat. Compozitia se amesteca bine astefel incat sa fie omogena. Formam parjoalele (in functie de forma dorita), se dau prin pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Cand sunt gata se scot intr-un bol cu hartie , astfel incat sa absoarba grasimea.

Servire

Se servesc calde sau reci.
Parjoale de pui Parjoale de pui Parjoale de pui Parjoale de pui Parjoale de pui
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Chiftelute fara carneChiftelute fara carne Ingrediente Chiftelute fara carne 1 punga soia granule , 2 cepe, 2 morcovi rasi, 3 catei de usturoi […]
  • Parjoale moldovenestiParjoale moldovenesti Ingrediente500gr carne tocata amestec, 100 gr paine alba, 2 oua, 1 ceapa mare, 3 catei de usturoi, 1 […]
  • Ficatei cu portocaleFicatei cu portocale Ingrediente 1 kg ficatei de pasare, 100 ml ulei, sare, 2 portocale, salata verde […]
  • Pui cu susanPui cu susan Ingrediente Pui cu susan 1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri de  faina, 150 gr susan, sare si piper […]
  • Conopida paneConopida pane Ingrediente Conopida pane 1 conopida potrivita,  3 oua, sare si piper dupa gust,  faina si pesmet, ulei […]
  • Pui crocant Pui crocant Ingrediente 1 piept de pui, 200 gr faina, 200 gr pesmet, 2 oua, sare, piper, ulei pentru […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress