13 iulie 2012

Rosii umplute cu salata de vinete

Ingrediente 4 rosii tari si proaspete,1 ceapa rosie,  60 ml ulei, sare, 2 vinete Mod de preparare Vinetele se coc pe flacara sau la cuptor  , se curata cat sunt […]
9 iulie 2012

Biscuiti sarati

Ingrediente 500 gr aluat cu branza de vaci – reteta aici , 1 albus de ou, 30 gr faina pentru intins aluatul,  sare. Mod de preparare Aluatul se intinde cu […]
23 februarie 2012

Placinta cu carne

Ingrediente 1 pachet foi de placinta , 50ml ulei, 200 ml lapte, 1 ou, susan . Umplutura: 300 gr carne tocata (vita si porc), 1 ceapa, piper, sare, 30 ml […]
16 februarie 2012

Rulada cu spanac

Ingrediente 450 gr spanac congelat, 150 ml lapte, 200 gr cascaval, 100 gr crema de branza cu smantana, sare, piper, 2 oua, 9-10 felii de sunculita taranesca. Preparare Spanacul se […]
5 februarie 2012

Placinta cu branza si marar

Ingrediente 1 pachet foi de placinta , 50ml ulei, 200 ml lapte.Umplutura: 150 gr branza dulce, 100 gr branza telemea , 50 gr cascaval, 2 galbenusuri, 1 legatura mare de […]
15 ianuarie 2012

Crenvusti in aluat

Ingrediente 200 gr foietaj crud, 6 crenvusti, 1 ou, sare. Preparare Aluatul foietaj se intinde pe planseta, se taie fasii uniforme. Crenvustii se portioneaza de dimensiunea fasiei de aluat. Fiecare […]
11 noiembrie 2011

Saratele cu chimen

Ingrediente 500 gr foietaj, chimen, sare, 1 ou. Preparare Foietajul se decupeaza cu o forma de stea. Intr-o tava tapeta cu hartie de copt se pun stelutele din foietaj, se […]
24 iunie 2011

Salata de vinete cu ardei si masline

Ingrediente 2 vinete, 30 ml ulei, sare, 1 ceapa, ardei gras, verdeata, masline fara samburi. Preparare Vinetele se spala si se pun pe flacara sa se coaca. Cand s-au copt […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress