17 decembrie 2012

Saratele rapide

Ingrediente Saratele rapide 300 gr foietaj , sare. Mod de preparare Foietajul se intinde intr-o foaie cca 1 cm de  forma dreptunghiulara. Cu ajutorul unei forme se formeaza saratelele si […]
5 decembrie 2012

Aperitiv cu branza

Ingrediente Suport : 1 castravete taiat rondele Umplutura: 100 gr branza proaspata,  1 lingura smantana, piper, sare, Decor: rondele de masline negre, patrunjel verde.   Mod de preparare Intr-un bol […]
20 noiembrie 2012

Crochete din carne

Ingrediente – Crochete de carne 400 gr carne de vitel, 1 ou, 50 gr franzela, 3 cepe, , 100 gr pesmet, ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust. Mod […]
19 noiembrie 2012

Piftie de curcan

Ingrediente  5 boluri mici –  Piftie de curcan 2 aripi si 1 pulpa de curcan,  2 cepe medii , 1/2 telina mica, 5 catei usturoi, 1 lingurita boabe de piper,  […]
4 octombrie 2012

Chiftelute

Ingrediente 500 gr carne tocata de vita,  sare, piper, 2 oua, 4  felii de franzela , 1 legatura de patrunjel, 1 ceapa ,  pesmet , ulei pentru prajit, 1 lingurita […]
14 septembrie 2012

Budinca cu ciuperci

Ingrediente – Budinca cu ciuperci 300 gr ciuperci proaspete, 30 ml ulei , 2 cepe, 3 felii de franzela, 100 gr cascaval, 5 oua,  sare si piper dupa gust, 1 […]
3 august 2012

Salata de icre

Ingrediente 100 gr icre de  hering, 4 felii de paine , 1 lingurita zeama de lamaie, 250 ml ulei, 1 ceapa mare rosie. Decor: rondele de ceapa  rosie, masline negre […]
15 iulie 2012

Ardei umpluti cu branza si marar

Ingrediente 6 ardei grasi ,  150 g branza telemea rasa, 150 gr branza proaspata, 30 g unt, 1 legatura de marar tocat, piper si sare dupa gust. Decor: salata verde, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress