17 aprilie 2013

Chiftelute fara carne

Ingrediente Chiftelute fara carne 1 punga soia granule , 2 cepe, 2 morcovi rasi, 3 catei de usturoi pisati, 2 cartofi fierti, 1 legatura de patrunjel , 2 oua, sare […]
13 martie 2013

Tartine cu branza

Ingrediente Tartine cu branza 12  felii de bagheta , 1 lingurita de smantana,  125 gr branza tartinabila de capra „La Colline” , 50 gr cascaval ras, sare si piper dupa […]
7 martie 2013

Crema de branza cu ceapa verde

Ingrediente 250 gr  branza proaspata de capra La Colline, 50 ml smantana, 1 legatura de ceapa verde, 20 gr unt,  sare dupa gust. Preparare Untul (temperatura camerei) se mixeaza 1 […]
13 februarie 2013

Oua umplute cu somon

Ingrediente Oua umplute cu somon 150 gr somon, 30 ml ulei pentru prajit , 6 oua , cateva picaturi zeama de lamaie, 30 gr unt, sare si piper dupa gust. […]
4 ianuarie 2013

Chiftelute de curcan cu susan

Ingrediente Chiftelute de curcan cu susan 400 gr carne de curcan (piept, pulpa) , 100 gr sunca  , 2 oua intregi , 2 cartofi fierti, 3 felii de  paine, sare […]
30 decembrie 2012

Oua umplute cu branza si ceapa verde

Ingrediente Oua umplute cu branza si ceapa verde 6 oua,  3 linguri branza dulce,  2 fire de ceapa verde, 3 linguri smantana, sare si piper dupa gust. Preparare Ouale fierte […]
20 decembrie 2012

Oua umplute cu maioneza

Ingrediente Oua umplute cu maioneza 6-10 oua, maioneza, mustar, sare, piper, boia de ardei dulce. Mod de preparare   Fiecare ou se spala cu  apa calda, apoi le punem la […]
20 decembrie 2012

Lebar

Ingrediente Leber 1 kg ficat de porc , 300 gr carne de porc, 500 gr slanina, 20 ml ulei, 1 ceapa, sare si piper dupa gust, intestine groase de porc, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress