28 septembrie 2013

Peste pane

Ingrediente Peste pane 3   buc file de peste , 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust. Preparare Peste pane File-urile de peste se portioneaza in […]
22 septembrie 2013
Conopida pane

Conopida pane

Ingrediente Conopida pane 1 conopida potrivita,  3 oua, sare si piper dupa gust,  faina si pesmet, ulei pentru prajit. Preparare Conopida pane Conopida se spala ,  se desface  bucatele si […]
14 iulie 2013
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Ingrediente Rosii umplute cu branza 3 rosii tari si proaspete. Umplutura – 100 gr branza proaspata, 50 gr telemea de oaie, 1 lingura smantana, 2 fire cimbru proaspat, sare si […]
11 iulie 2013
Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza

Aperitiv Dovlecei cu branza

Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza 1 dovlecel mai mare, sare si piper dupa gust, cateva picaturi de ulei. Umplutura-  50 gr branza telemea de oaie, 100 gr branza dulce, 1 […]
6 iulie 2013

Budinca de dovlecei

Ingrediente Budinca de dovlecei 1.200 gr dovlecei (2 buc), 3 oua, 150 gr branza telemea, 2 linguri smantana, 4  linguri faina, 1/2 praf de copt, 1/2 legatura de patrunjel, 1/2  […]
30 iunie 2013

Chiftelute cu cimbru

Ingrediente Chiftelute cu cimbru 500 gr carne tocata din spata de porc,   2 oua, 2  felii de franzela , 1 legatura de cimbru, 1 ceapa  , ulei pentru prajit, sare […]
16 iunie 2013

Dovlecei pane cu usturoi

Ingrediente Dovlecei pane cu usturoi 1 dovlecel crud (dimensiune 25-30 cm), ulei pentru prajit , 100 gr faina, sare. Pentru compozitia de pane: 2 oua , faina, sare, 5 catei […]
28 aprilie 2013

Saratele cu branza

Ingrediente Saratele cu branza 300 gr foietaj crud , 2 batoane branza de capra  cu piper La Colline , sare, 1 ou. Preparare Saratele cu branza Branza se taie felii […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress