9 februarie 2014

Pogacele cu jumari

Ingrediente Pogacele cu jumari 550 gr  faina alba-tip 480,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 150-200 ml lapte, 1 lingurita sare, 1 praf de piper, 1 ou. Umplutura: 150 gr jumari […]
5 februarie 2014

Pate de casa din ficat de porc

Ingrediente Pate de casa din ficat de porc 500 gr  ficat de porc, 1 lingurita ulei, 1 ceapa, 50 gr unt, sare, piper , cimbru, 3 catei de usturoi, 1 […]
27 ianuarie 2014

Oua umplute cu pate

Ingrediente Oua umplute cu pate 6 oua, 100 gr pate de porc, 1 lingura maioneza, 1 varf cutit  boia dulce de ardei,  sare si piper dupa gust. Mod de preparare […]
26 ianuarie 2014
Aperitiv cu branza si marar

Aperitiv cu branza si marar

Ingrediente Aperitiv cu branza si marar 100 gr branza telemea de capra, 100 gr branza proaspata de vaci, piper dupa gust. Decor: marar proaspat tocat marunt Mod de preparare Aperitiv […]
20 ianuarie 2014

Castraveti aperitiv

Ingrediente Castraveti aperitiv 3 castraveti, 100 gr salata din icre de crap, 1 rosie Mod de preparare Castraveti aperitiv Castravetii se taie  in bucati potrivite. Fiecare bucata de castravete se […]
11 ianuarie 2014

Aperitiv cu icre si masline

Ingrediente Aperitiv cu icre si masline Pentru 12 buc: 300 gr foietaj , 1 ou, 1 lingurita susan Umplutura: 200 gr salata de icre Decor –  marar proaspat, masline verzi […]
8 ianuarie 2014
Aperitiv cu sunca si cascaval

Aperitiv cu sunca si cascaval

Ingrediente Aperitiv cu sunca si cascaval 8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, sare. Decor: masline verzi umplute cu ardei gogosar. Mod de preparare […]
3 ianuarie 2014
Pasta de masline

Pasta de masline

Ingrediente Pasta de masline 300 gr masline negre fara samburi, 3 linguri ulei, 5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Pasta de masline Se pun […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress