Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive (pagina 5)

Retete de aperitive

Rosii umplute cu branza

Ingrediente Rosii umplute cu branza 3 rosii tari si proaspete. Umplutura : 100 gr branza proaspata, 50 gr telemea de oaie, 1 lingura smantana, 2 fire cimbru proaspat, sare si piper dupa gust. Preparare Rosii umplute cu branza Intr-un blender se adauga : branza proaspata, telemeaua, smantana, sare si piper ...

Citeste »

Aperitiv Dovlecei cu branza

Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza 1 dovlecel mai mare, sare si piper dupa gust, cateva picaturi de ulei. Umplutura: 50 gr branza telemea de oaie, 100 gr branza dulce, 1 lingurita de smantana, 20 ml ulei, 2 fire de cimbru proaspat,piper. Preparare Aperitiv Dovlecei cu branza Intr-un blender se pune: ...

Citeste »

Budinca de dovlecei

Ingrediente Budinca de dovlecei 1.200 gr dovlecei (2 buc), 3 oua, 150 gr branza telemea, 2 linguri smantana, 4  linguri faina, 1/2 praf de copt, 1/2 legatura de patrunjel, 1/2  lingurita  sare (pentru dovlecei), piper si sare dupa gust, 50 gr cascaval. Preparare Budinca de dovlecei Dovleceii se spala si ...

Citeste »

Chiftelute cu cimbru

Ingrediente Chiftelute cu cimbru 500 gr carne tocata din spata de porc,   2 oua, 2  felii de franzela , 1 legatura de cimbru, 1 ceapa  , ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust, 100 gr faina. Preparare Chiftelute cu cimbru Intr-un bol mai mare  punem carnea tocata, franzela inmuiata ...

Citeste »

Dovlecei pane cu usturoi

Ingrediente Dovlecei pane cu usturoi 1 dovlecel crud (dimensiune 25-30 cm), ulei pentru prajit , 100 gr faina, sare. Pentru compozitia de pane: 2 oua , faina, sare, 5 catei de usturoi zdrobiti, sare si  piper dupa gust . Preparare Dovlecei pane cu usturoi Dovlecelul se curata de coaja, apoi ...

Citeste »

Saratele cu branza

Ingrediente Saratele cu branza 300 gr foietaj crud , 2 batoane branza de capra  cu piper La Colline , sare, 1 ou. Preparare Saratele cu branza Branza se taie felii ,  potrivite ca marime. Foietajul se intinde pe hartie de copt,  cu o forma rotunda sau un pahar se decupeaza ...

Citeste »

Chiftelute fara carne

Ingrediente Chiftelute fara carne 1 punga soia granule , 2 cepe, 2 morcovi rasi, 3 catei de usturoi pisati, 2 cartofi fierti, 1 legatura de patrunjel , 2 oua, sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit , pesmet. Preparare Chiftelute fara carne Soia se pune de fiert in apa ...

Citeste »

Tartine cu branza

Ingrediente Tartine cu branza 12  felii de bagheta , 1 lingurita de smantana,  125 gr branza tartinabila de capra “La Colline” , 50 gr cascaval ras, sare si piper dupa gust. Decor: marar tocat fin Preparare Tartine cu branza Branza se pune intr-un bol, se adauga smantana,  sare , piper ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress