9 septembrie 2014

Pui cu susan

Ingrediente Pui cu susan 1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri de  faina, 150 gr susan, sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit. Mod de preparare Pui […]
8 septembrie 2014

Aperitiv cu ardei si branza

Ingrediente Aperitiv cu ardei si branza 2 ardei grasi si rosii, 1 ceapa, 100 gr telemea de capra, 100 gr cas dulce de vaca, 50 gr unt, piper, Mod de […]
13 august 2014

Pate de ciuperci

Pate de casa din ciuperci , o gustare rapida intr-o zi de post ! Ingrediente 4 portii/ Timp – 1 ora. 500 gr ciuperci proaspete, 2 bucati ceapa, sare si […]
27 aprilie 2014
ciuperci umplute cu branza

Ciuperci umplute cu branza

Ingrediente Ciuperci umplute cu branza 10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 20 ml ulei, marar proaspat,100 gr branza telemea,  sare si piper dupa gust. Mod de preparare Ciuperci umplute cu branza […]
14 aprilie 2014

Drob de pui

Ingrediente Drob de pui 600 gr  ficat de pui, 1 piept de pui dezosat,600 gr pipote si inimioare, 1 legatura  ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 2  legaturi marar ,  […]
2 martie 2014

Saleuri cu mac

Ingrediente Saleuri cu mac 1 pachet aluat foietaj, 1 ou, sare dupa gust, mac. Preparare Saleuri cu mac Aluatul se decongeleaza , la rece. Oul se mixeaza impreuna cu sare. […]
2 martie 2014

Chiftelute cu carne

Ingrediente Chiftelute cu carne 500 gr carne tocata ( spata de porc) , 2 oua, 2 felii de franzela , 1 legatura de patrunjel , 1 ceapa , sare si […]
19 februarie 2014

Saratele cu chimen

Ingrediente Saratele cu chimen 550 gr faina alba-tip 480,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 150-200 ml lapte, 1 lingurita sare, 1 praf de piper, 1 ou. Umplutura: 100 gr unt, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress