Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive (pagina 3)

Retete de aperitive

Pate de ciuperci

Pate de casa din ciuperci , o gustare rapida intr-o zi de post ! Ingrediente 4 portii/ Timp – 1 ora. 500 gr ciuperci proaspete, 2 bucati ceapa, sare si piper dupa gust, 5 linguri ulei. Mod de preparare Pate de ciuperci Spalam bine ciupercile , le taiem in bucati ...

Citeste »

Saleuri cu mac

Ingrediente Saleuri cu mac 1 pachet aluat foietaj, 1 ou, sare dupa gust, mac. Preparare Saleuri cu mac Aluatul se decongeleaza , la rece. Oul se mixeaza impreuna cu sare. Aluatul se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt apoi se unge pe taoata  suprafata cu ou. Cu un ...

Citeste »

Chiftelute cu carne

Ingrediente Chiftelute cu carne 500 gr carne tocata ( spata de porc) , 2 oua, 2 felii de franzela , 1 legatura de patrunjel , 1 ceapa , sare si piper dupa gust, 100 gr faina,  ulei pentru prajit. Preparare Chiftelute cu carne Carnea tocata se amesteca cu  franzela inmuiata ...

Citeste »

Pogacele cu jumari

Ingrediente Pogacele cu jumari 550 gr  faina alba-tip 480,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 150-200 ml lapte, 1 lingurita sare, 1 praf de piper, 1 ou. Umplutura: 150 gr jumari de porc macinate, sare si piper dupa gust. Decor: chimen Mod de preparare Pogacele cu jumari Drojdia se dizolva in ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress