Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive (pagina 25)

 

Retete de aperitive

Snitel din carne de porc

Ingrediente 200 gr carne de porc, condimente, 2 oua, 100 gr faina, sare. Preparare Carnea se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitel. Se condimenteaza si se trece prin faina. Apoi se introduce in compozitia de snitel formata din oua, faina si sare, aspect al unei smantani mai groase. ...

Citeste »

Chiftelute cu verdeata

Ingrediente 1 kg carne tocata, 4 oua, 2 legaturi de marar, 1 legatura de patrunjel, sare, tarhon, delicat de legume, 1/2 paine ,faina pentru modelat, 300 ml ulei. Preparare Carnea tocata se amesteca cu ouale, sare, condimente, delicat de legume, verdeata tocata marunt, painea inmuiata si stoarsa. Se amesteca bine. ...

Citeste »

Omleta cu salam de vara

Ingrediente 2 oua, 100 gr salam de vara, sare, 20 ml ulei de masline. Preparare Se pune salamul taiat feliute la prajit in ulei. se adauga ouale batute spuma, se lasa sa se prajeasca, apoi se pliaza. Se pune pe o farfurie intinsa insotita de legume. Servire Se serveste cu ...

Citeste »

Omleta cu parizer

Ingrediente 2 oua, 100 gr parizer, 20 ml ulei, sare, marar. Preparare Parizeul se taie cubulete si se prajeste in ulei. Se adauga ouale batute cu sare si se lasa sa devina aurie. Se pune pe o farfurie, se presara marar deasupra tocat fin. Servire Se serveste calda.

Citeste »

Omleta cu ciuperci

Ingrediente 200 gr ciuperci, 3 oua, sare, 30 ml ulei, marar, 1 rosie. Preparare Ciupercile se spala si se taie feliute. Se pun in ulei incins la calit, se aduga ouale batute cu sare si se lasa sa devina aurie. Se adauga marar tocat si se pliaza. Se pune intr-o ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress