Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive (pagina 20)

 

Retete de aperitive

Omleta cu ardei iute si ciuperci

Ingrediente 3 ciuperci, 1 ardei iute, 20 ml ulei, 3 oua, sare, piper dupa gust, patrunjel. Preparare Ciupercile se spala si se taie feliute. Ardeiul se spala si se taie rondele. Intr-o tigaie cu teflon se pune uleiul la incins, se adauga ciupercile si ardeiul si se amesteca pentru a ...

Citeste »

Cosulete din cartofi cu ciuperci

Ingrediente Pentru umplutura:500g ciuperci 2 linguri cu varf margarina 5 rosii cherry 3 catei de usturoi 100ml apa Marar prospat sau uscat maruntit Sare si piper dupa gust Pentru cosulete: 600g cartofi 3 galbenusuri 25g parmezan 50g margarina Sare si piper dupa gust 50g cascaval 1 galbenus si 50 ml ...

Citeste »

Pateuri cu branza

Ingrediente Aluat: 800 gr foietaj; Umplutura: 150 gr gris, 200 gr branza telemea, vanilie, 2 galbenusuri. Preparare Intr-o cratita cu 200 ml apa se adauga un praf de sare si se pune la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba se adauga grisul in ploaie si se amesteca rapid cu ...

Citeste »

Cosulete cu salata de vinete

Ingrediente 30 gr parmezan,salata de vinete. Preparare Parmezanul il dam pe razatoarea mica.Incingem o tigaie de teflon si in momentul in care s-a incalzit bine bine,adaugam parmezanul in tigaie si il netezim rapid de tot.In cateva minute (2 minute) incep sa se rumeneasca marginile, moment in care cu ajutorul unei ...

Citeste »

Chiftelute cu susan

Ingrediente 500 gr carne tocata porc si vita , 2 oua, 1 legatura de patrunjel, sare, delicat de legume, 2 cartofi fierti, 1/2 paine ,lapte pentru inmuiat painea, susan pentru modelat chiftelutele, condimente. Preparare Carnea tocata se amesteca cu ouale, sare, condimente, verdeata tocata marunt, painea inmuiata in lapte si ...

Citeste »

Castravete cu crema branza

Ingrediente 1 castravete,100 gr branza,1 lingurita smantana ,marar verde,sare. Preparare Castravetele se spala bine si se taie conic.Cu ajutorul unei lingurite se scobeste.Mixam branza impreuna cu smantana si mararul.La final portivim de sare.Cu ajutorul unui sprit punem crema de branza pe castravete si decoram dupa preferinte. Servire Se servesc ca ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress