Retete de aperitive

25 februarie 2018
Saratele

Saratele

Cum facem aluatul pentru saratele ? Reteta rapida de saratele. Ingrediente  Aluat – 300 gr branza telemea grasa , 250 gr unt 82% grasime, 300 gr smantana 18% grasime, 1 […]
21 decembrie 2017

Pasta de peste

Pasta de peste  este un aperitiv extrem de gustos si nelipsit de la mesele festive. Pentru acesta reteta am ales  conserva Eva Ton bucati in ulei  de masline . Bucati suculente de […]
4 iulie 2017

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele delicioase , fara prajire , fara prea mult efort . Ideale pentru petreceri , o iesire la picnic sau pachetelul celor mici . Ingrediente 18 bucati/ timp 50 minute […]
2 iulie 2017
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Ingrediente 2 portii 500 gr cartofi rosii, 2 bucati ceapa rosie, 2 bucati castraveti murati, 12 bucati masline negre, cateva fire patrunjel verde,  sare  dupa gust, 50 ml ulei, 1/2 […]
7 iunie 2017

Pasta de jumari

Pasta de jumari, un aperitiv delicios,  mai ales  in perioada Sarbatorilor de Iarna.   Ingrediente Pasta de jumari 300 gr jumari , 1 ceapa rosie de marime medie, piper , […]
9 ianuarie 2017
oua umplute

Oua umplute maioneza si verdeata

Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile traditionale de peste an. Sunt usor de preparat si versatile, astfel ca ouale pot fi […]
24 noiembrie 2016
Pate de naut cu susan

Pate de naut cu susan

Nautul este o leguminoasa plina de fibre, vitamine si minerale esentiale pentru organismul uman. In plus, are un gust placut si poate fi folosit in numeroase preparate, de la paste […]
1 august 2016

Oua vopsite natural

Ingrediente Oua vopsite natural 14 bucati oua de la 6-8 bucati coji de ceapa rosie si galbena 2 linguri otet ulei pentru uns   Mod de Preparare Oua vopsite natural […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook