Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive (pagina 2)

 

Retete de aperitive

Pasta de jumari

Pasta de jumari, un aperitiv delicios,  mai ales  in perioada Sarbatorilor de Iarna.   Ingrediente Pasta de jumari 300 gr jumari , 1 ceapa rosie de marime medie, piper , sare  si boia de ardei dupa gust.   Preparare Pasta de jumari Jumarile se trec prin masina de tocat carne. ...

Citeste »

Oua umplute maioneza si verdeata

Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile traditionale de peste an. Sunt usor de preparat si versatile, astfel ca ouale pot fi umplute cu numeroase umpluturi, de la cele simple, cu maioneza si condimente, pana la cele pe baza de ton, branza ...

Citeste »

Rosii umplute cu salata de icre

Fiecare gospodina isi doreste ca in perioada sarbatorilor sa isi incante familia cu preparate din cele mai gustoase si variate. La loc de cinste se regasesc aperitivele, iar printre acestea rosiile umplute cu salata de icre se bucura de o mare popularitate. In plus, rosiile umplute cu salata de icre ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress