Retete de aperitive

13 iulie 2012
rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Ingrediente 8 rosii tari si proaspete, 300 gr salata de vinete cu ceapa rosie. Mod de preparare Taiem rosiile in zig-zag si le curatam de miez , seminte. Le lasam […]
23 februarie 2012
Placinta cu carne

Placinta cu carne

Ingrediente 1 pachet foi de placinta ( 400 gr)  , 50 ml ulei, 200 ml lapte, 1 ou, susan . Umplutura: 300 gr carne tocata (vita si porc), 1 ceapa, […]
16 februarie 2012
Rulada cu spanac

Rulada cu spanac

Ingrediente 450 gr spanac congelat, 150 ml lapte, 200 gr cascaval, 100 gr crema de branza cu smantana, sare, piper, 2 oua, 9-10 felii de sunculita taranesca. Preparare Spanacul congelat […]
24 iunie 2011
salata de vinete cu ardei

Salata de vinete cu ardei si masline

Ingrediente 1 vanata mare coapta , 30 ml ulei, sare, 1 ceapa taiata marunt, 3 bucati ardei gras, salata verde,  masline fara samburi. Preparare Curatam ardeii de seminte, cotor si […]
1 mai 2011
Crochete de peste

Crochete de peste

Ingrediente Crochete de peste 500 gr carne de peste fiarta (ton), 50 gr unt, 50 gr cascaval, 50 gr faina, 2 oua, 100 ml lapte, sare, piper, 1 legatura de […]
27 februarie 2010
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Ingrediente Aluat: 800 gr foietaj Umplutura: 150 gr gris, 200 gr branza telemea, 2 galbenusuri, 1/2 lingurita oregano. Preparare Intr-o cratita cu 200 ml apa se adauga un praf de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook