Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive / Omleta cu dovlecel

Omleta cu dovlecel

Ingrediente

1 dovlecel, 2 oua, 30 ml ulei, sare.

Preparare

Dovlecelul se curata de coaja si se da pe razatoare, astfel incat sa obtinem rondele foarte subtiri. In uleiul incins adaugam rondelele de dovlcel si le lasam sa se caleasca bine. Separat batem ouale si le adaugam peste dovlecel. Se prajeste pe ambele parti. Se pune apoi pe o farfurie si decoram cu patrunjel verde.

Servire

Se serveste calda la micul dejun.
Omleta cu dovlecel
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pangasius panePangasius pane Ingrediente4 file de pangasius, sare, ulei pentru prajit. Sos pane: 2 oua, faina, apa, sare.PreparareFileul […]
  • Omleta cu cascaval si pastrama de porcOmleta cu cascaval si pastrama de porc IngredientePt 2 portii: 4 oua, 100 gr pastrama de porc, sare, 50 ml ulei, 100 gr cascaval.PreparareSe taie […]
  • Oua umplute cu somonOua umplute cu somon Ingrediente Oua umplute cu somon 150 gr somon, 30 ml ulei pentru prajit , 6 oua , cateva picaturi zeama de […]
  • Parjoale moldovenestiParjoale moldovenesti Ingrediente500gr carne tocata amestec, 100 gr paine alba, 2 oua, 1 ceapa mare, 3 catei de usturoi, 1 […]
  • Dovlecei marinatiDovlecei marinati Ingrediente2 dovlecei, sare, 40 ml ulei, 30 gr faina, 3 catei de usturoi, 10 ml otet.PreparareDovleceii se […]
  • Pui cu susanPui cu susan Ingrediente Pui cu susan 1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri de  faina, 150 gr susan, sare si piper […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress