Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive / Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Ingrediente

2 oua, 1 ceapa rosie, 50 gr cascaval, sare, 30 ml ulei, marar uscat.

Preparare

Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Se adauga ceapa taiata rondele, apoi adaugam ouale baute si cascavalul ras. Se prajeste pe ambele parti. Cand este gata se pune intr-o farfurie si se presara deasupra marar uscat.

Servire

Se serveste calda.
Omleta cu ceapa rosie
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Omleta cu ardeiOmleta cu ardei IngredientePt 2 portii: 4 oua, 1 ardei, sare, 30 ml ulei.PreparareOuale se bat cu sare, se adauga apoi […]
  • Rulouri umplute cu salata de puiRulouri umplute cu salata de pui Ingrediente 10 felii sunca presata Praga. Salata de pui: 2 ardei gogosari din otet, 1 piept de pui, sare, […]
  • Biscuiti saratiBiscuiti sarati Ingrediente 500 gr aluat cu branza de vaci - reteta aici , 1 albus de ou, 30 gr faina pentru intins […]
  • Sunculita taraneasca cu legumeSunculita taraneasca cu legume Ingrediente150 gr sunculita taraneasca, 1 ou, 1 ardei, 1 rosie, 1 ceapa rosie.PreparareSunculita se taie […]
  • Omleta cu ciuperciOmleta cu ciuperci Ingrediente200 gr ciuperci, 3 oua, sare, 30 ml ulei, marar, 1 rosie.PreparareCiupercile se spala si se taie […]
  • Budinca cu ciuperciBudinca cu ciuperci Ingrediente - Budinca cu ciuperci 300 gr ciuperci proaspete, 30 ml ulei , 2 cepe, 3 felii de franzela, 100 […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress