Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive / Ochiuri cu parizer

Ochiuri cu parizer

Ingrediente

2 portii: 4 felii de parizer, 4 oua , 30 ml ulei, sare, piper, salata verde.

Preparare

Feliile de parizer se pun in ulei incins si se lasa pana se strang ca niste castronele. In fiecare se sparge cate un ou. Se pun cu grija intr-o tava cu hartie de copt, se presara sare. Se introduce tava in cuptorul incazit si se lasa pana se intaresc. Cand sunt gata se pun pe salata verde si se presara piper macinat.

Servire

Se servesc calde.
Ochiuri cu parizerOchiuri cu parizerOchiuri cu parizer
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ardei umpluti cu branza si mararArdei umpluti cu branza si marar Ingrediente 6 ardei grasi ,  150 g branza telemea rasa, 150 gr branza proaspata, 30 g unt, 1 legatura de […]
  • Biscuiti saratiBiscuiti sarati Ingrediente 500 gr aluat cu branza de vaci - reteta aici , 1 albus de ou, 30 gr faina pentru intins […]
  • Cosulete aperitiv cu icre de crapCosulete aperitiv cu icre de crap Ingrediente 200 gr foi de placinta, salata din icre de crap, castraveti, ardei. Preparare Foile de […]
  • Saratele cu branzaSaratele cu branza Ingrediente Saratele cu branza 300 gr foietaj crud , 2 batoane branza de capra  cu piper La Colline , sare, […]
  • Saleuri cu macSaleuri cu mac Ingrediente Saleuri cu mac 1 pachet aluat foietaj, 1 ou, sare dupa gust, mac. Preparare Saleuri cu […]
  • Drob de puiDrob de pui Ingrediente Drob de pui 600 gr  ficat de pui, 1 piept de pui dezosat,600 gr pipote si inimioare, 1 […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress