Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive / Drob din ficat de gasca cu ciuperci

Drob din ficat de gasca cu ciuperci

Ingrediente – Drob din ficat de gasca cu ciuperci

400 g ficat de gasca,  200 g ciuperci champignon, 40 gr unt, 6 fire de ceapa verde, 3  fire de usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, 3 oua , sare si piper dupa gust.
Decor: rosii, salata verde

Mod de preparare

  1. Fiscatul de gasca se spala si se pune la fiert . Pe timpul fierberii luam  spuma de cate ori este nevoie. Dupa fierbere  se lasa  sa se raceasca.
  2. Ceapa verde, patrunjelul si usturoiul verde se toaca marunt. Ciupecile le taiem dupa cum dorim , fie cuburi sau feliute, apoi le calim in unt. Se adauga  ceapa, usturoiul si patrunjelul,  amestecand cca 1 min.
  3. Se ia vasul de pe foc si se lasa cateva minute sa se racesca.
  4. Se amesteca ficatul de gasca taiat cubulete  cu  compozitia formata din ciuperci si verdeata, adaugam ouale,  apoi  sare si piper dupa gust. Se amesteca usor pana obtinem o compozitie omogena.
  5. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga compozitia, se intinde uniform , apoi se introduce in cuptorul incalzit  la 180 gr cca 40 min.
  6. Dupa coacere se lasa sa se racesca si  se portioneaza .
  7. Pentru servire se pune pe platou decorat cu salata verde si rosii.
  8. Aperitiv gustos , reteta rapida 🙂

Pofta Buna!

 

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciorba de vacuta cu legumeCiorba de vacuta cu legume Ingrediente - Ciorba de vacuta cu legume 600 grame de carne de vita (coasta), 2 morcovi, 1 telina mica, 2 […]
  • Salata de vinete cu rosiiSalata de vinete cu rosii Ingrediente Salata de vinete cu rosii 2 vinete , 2 rosii, 100 ml ulei, 1 ceapa rosie, sare dupa gust. Mod […]
  • Chiftele de vita la cuptorChiftele de vita la cuptor Chiftele delicioase , fara prajire , fara prea mult efort ! Ideale pentru pachetelul celor mici […]
  • Snitel de pui vienezSnitel de pui vienez Ingrediente 1 piept de pui, 2 oua, sare, 20 ml apa, piper, 50 gr faina, 50 gr pesmet, ulei pentru prajire, […]
  • Aripioare de pui marinate Aripioare de pui marinate Ingrediente reteta Aripioare de pui 1 kg aripioare de pui Pentru marinata: 1 lingura de miere, 1 lingura […]
  • Ciuperci umplute cu branzaCiuperci umplute cu branza Ingrediente Ciuperci umplute cu branza 10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 20 ml ulei, marar proaspat,100 gr […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress