Dovlecei pane

Ingrediente

2 dovlecei, faina, sare, 2 oua, 100 ml ulei, verdeata.

Preparare

Dovleceii se spala, se curata de coaja si se taie rondele. Se pun cu sare intr-un bol 20 minute. Se scurg apoi si se trec prin faina. Separat se bat ouale cu sare , se trec feliile de dovlecel prin compozitia de ou si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se pun pe o farfurie si se decoreaza cu verdeata.

Servire

Se servesc calde sau reci.
Dovlecei pane
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Rulouri cu ficateiRulouri cu ficatei Ingrediente 200 gr ficatei de pasare, 10 felii muschi de porc, sare, piper, 100 ml ulei pentru […]
  • Pui cu susanPui cu susan Ingrediente Avem nevoie de un piept de pui, sare, faina si ou pentru compozitia de pane, susan, ulei pentru […]
  • Omleta cu ardeiOmleta cu ardei IngredientePt 2 portii: 4 oua, 1 ardei, sare, 30 ml ulei.PreparareOuale se bat cu sare, se adauga apoi […]
  • Pangasius panePangasius pane Ingrediente4 file de pangasius, sare, ulei pentru prajit. Sos pane: 2 oua, faina, apa, sare.PreparareFileul […]
  • Saratele cu chimenSaratele cu chimen Ingrediente 500 gr foietaj, chimen, sare, 1 ou. Preparare Foietajul se decupeaza cu o forma de stea. […]
  • Snitel din carne de porc cu muraturiSnitel din carne de porc cu muraturi Ingrediente400 gr carne de porc, condimente, 3 oua, 150 gr faina, sare, ulei pentru prajit. […]

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress