Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive / Crochete cu spanac

Crochete cu spanac

Ingrediente

1/  kg spanac, 30 g unt, 250 g branza dulce de vaci, 50 g cascaval sau branza rasa, 2 oua, 4 linguri faina, sare, piper,  ulei pentru prajit.

Preparare

  1. Spanacul se spala bine, se curata de tulpini si se opareste 1-2  min in  apa clocotita cu unh praf de sare.
  2. Se scurge bine si se caleste in unt 5 minute, se adauga apoi branza de vaci, se amesteca continuu  cateva minute.
  3.  Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreasca cteva momente apoi  se adauga ouale batute, branza rasa sau cascavalul, faina, sare si piper dupa  gust. Compozita formata se da la rece pentru 1 ora.
  4. Se ia cu o lingura compozitie si formam crochetele. Se tavalesc prin faina , si se prajesc pe ambele parti, in ulei incins.

Servire

Se servesc calde cu salata de legume .
Crochete cu spanac
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ardei umpluti cu branza si mararArdei umpluti cu branza si marar Ingrediente 6 ardei grasi ,  150 g branza telemea rasa, 150 gr branza proaspata, 30 g unt, 1 legatura de […]
  • Crochete din carneCrochete din carne Ingrediente - Crochete de carne 400 gr carne de vitel, 1 ou, 50 gr franzela, 3 cepe, , 100 gr pesmet, ulei […]
  • Chiftelute cu carneChiftelute cu carne Ingrediente Chiftelute cu carne 500 gr carne tocata ( spata de porc) , 2 oua, 2 felii de franzela , 1 […]
  • Chiftelute cu cimbruChiftelute cu cimbru Ingrediente Chiftelute cu cimbru 500 gr carne tocata din spata de porc,   2 oua, 2  felii de franzela , 1 […]
  • Crochete din cascavalCrochete din cascaval Ingrediente 200 gr cascaval, 200 gr faina, 3 oua, 130 ml apa, 100 gr unt, sare, un praf de piper […]
  • Parjoale moldovenestiParjoale moldovenesti Ingrediente500gr carne tocata amestec, 100 gr paine alba, 2 oua, 1 ceapa mare, 3 catei de usturoi, 1 […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress