Conopida pane

Ingrediente

1 conopida potrivita ca marime, 3 oua, 70 gr faina, condimente, sare, piper, ulei pentru prajit.

Preparare

Inainte de preparare conopida se desface in buchetele si se tine in apa rece cu sare cca 30 min. Apoi oparim conopida in apa cu sare. O lasam pana se patrunde de trei sferturi, sa nu se sfarame apoi. Se scoate intr-o strecuratoare si se pregateste compozitia de pane.In compozitie se poate adauga condimente dupa preferinta. Buchetelele de conopida se trec prin compozitia de pane si se prajesc in ulei incins, pe toate partile, pana se rumenesc.

Servire

Se serveste rece alaturi de salata de rosii proaspete.
Conopida paneConopida paneConopida paneConopida paneConopida pane
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Snitel din carne de porc cu muraturiSnitel din carne de porc cu muraturi Ingrediente400 gr carne de porc, condimente, 3 oua, 150 gr faina, sare, ulei pentru prajit. […]
  • Conopida paneConopida pane Ingrediente Conopida pane 1 conopida potrivita,  3 oua, sare si piper dupa gust,  faina si pesmet, ulei […]
  • Pui crocant Pui crocant Ingrediente 1 piept de pui, 200 gr faina, 200 gr pesmet, 2 oua, sare, piper, ulei pentru […]
  • Rulouri cu ficateiRulouri cu ficatei Ingrediente 200 gr ficatei de pasare, 10 felii muschi de porc, sare, piper, 100 ml ulei pentru […]
  • Dovlecei pane cu usturoiDovlecei pane cu usturoi Ingrediente Dovlecei pane cu usturoi 1 dovlecel crud (dimensiune 25-30 cm), ulei pentru prajit , 100 gr […]
  • Peste panePeste pane Ingrediente Peste pane 3   buc file de peste , 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit, sare si piper dupa […]




1 Comentariu

  1. Excelent, toate retetele sunt bine explicate si de aceea sunt usor de facut si de retinut. De acum inainte o sa ma opresc intai aici pentru reteta de care am nevoie. Pe curand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress