Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive / Ciuperci cu feta si marar

Ciuperci cu feta si marar

Ingrediente

20 de ciuperci,200 branza feta,marar proaspat,3 oua,50 gr faina ,300 ml ulei

Preparare

Se curata ciupercile de coaja indepartam codita si le umplem cu branza feta amestecata cu marar.Se dau prin faina si ou dupa care se pun la prajit in ulei incins.

Servire

Se pot servi calde sau reci.
Ciuperci cu feta si marar
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Rulou din pui cu ciuperciRulou din pui cu ciuperci Ingrediente 1 piept de pui,200 gr ciuperci,50 gr unt 100 gr faina,3 oua,200 gr pesmet ,300 ml ulei,sare si […]
  • Dovlecei paneDovlecei pane Ingrediente2 dovlecei, faina, sare, 2 oua, 100 ml ulei, verdeata.PreparareDovleceii se spala, se curata de […]
  • Saratele cu chimenSaratele cu chimen Ingrediente 500 gr foietaj, chimen, sare, 1 ou. Preparare Foietajul se decupeaza cu o forma de stea. […]
  • Tartine cu somon fummeTartine cu somon fumme Ingrediente Tartine sarate sau paine prajita,100 gr somon fumme,ceapa rosie,marar,iaurt,piper,icre […]
  • Salata de telinaSalata de telina Ingrediente400 gr telina,200 gr mere,maioneza,smantana, lamaie ,sare piper.PreparareSe dau prin razatoarea […]
  • Pui cu susanPui cu susan Ingrediente Avem nevoie de un piept de pui, sare, faina si ou pentru compozitia de pane, susan, ulei pentru […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress