Acasa / Retete culinare / Retete de aperitive / Chiftelute de pui

Chiftelute de pui

Ingrediente

1 kg carne de pui tocata, 2 cepe, 100 ml apa, sare, verdeata, 2 oua, 200 gr faina, 300 gr paine, ulei pentru prajit.

Preparare

Ceapa se curata, se spala si se rade, se stoarce apoi se pune intr-un bol. Painea se taie felii, se pune intr-un bol, adaugam apa rece peste, o lasam cateva secunde si o stoarcem bine. Peste ceapa rasa se adauga painea stoarsa, ouale, verdeata tocata marunt, carnea,  sare dupa gust si amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena. Se lasa preparatul cateva minute la rece. Separat faina se pune pe o farfurie, uleiul se toarna in tigaie si il punem la incins, la foc mic. Se formeaza chiftelutele de forma unor bile, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Servire

Se servesc calde sau reci decorate cu verdeata.
Chiftelute de pui
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Chiftelute picanteChiftelute picante Ingrediente1 kg carne de pui tocata, 2 cepe, sare, verdeata, 2 oua, 200 gr faina, 300 gr paine, ulei pentru […]
  • Chiftelute cu mararChiftelute cu marar Ingrediente 1 kg carne de pui tocata, 2 cepe, 100 ml sare, 3 legaturi de marar proaspat, 2 oua, 100 gr […]
  • Chiftele aromate Chiftele aromate Ingrediente1 kg carne tocata (vita si porc), 2 cepe, 100 ml sare, 3 legaturi de marar proaspat,2 legaturi de […]
  • Omleta cu ardei iute si ciuperciOmleta cu ardei iute si ciuperci Ingrediente3 ciuperci, 1 ardei iute, 20 ml ulei, 3 oua, sare, piper dupa gust, patrunjel.PreparareCiupercile […]
  • Sunculita taraneasca cu legumeSunculita taraneasca cu legume Ingrediente150 gr sunculita taraneasca, 1 ou, 1 ardei, 1 rosie, 1 ceapa rosie.PreparareSunculita se taie […]
  • Piftie de curcanPiftie de curcan Ingrediente  5 boluri mici -  Piftie de curcan 2 aripi si 1 pulpa de curcan,  2 cepe medii , 1/2 telina […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress