Chiftele aromate

Ingrediente

1 kg carne tocata (vita si porc), 2 cepe, 100 ml sare, 3 legaturi de marar proaspat,2 legaturi de patrunjel verde, 2 oua, 100 gr faina, piper, 300 gr paine, ulei pentru prajit.

Preparare

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt si se caleste in 20 ml ulei. Painea se taie felii, se pune intr-un bol, adaugam apa rece peste, o lasam cateva secunde si o stoarcem bine. Peste ceapa calita se adauga painea stoarsa, ouale, carnea tocata, piper,patrunjelul si mararul tocat marunt, sare dupa gust si amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena. Se lasa preparatul cateva minute la rece. Separat faina se pune pe o farfurie, uleiul se toarna in tigaie si il punem la incins, la foc mic. Se formeaza chiftelutele de forma alungita sau rotunda, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Servire

Se servesc ca aperitiv.
Chiftele aromate Chiftele aromate Chiftele aromate
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Chiftelute cu mararChiftelute cu marar Ingrediente 1 kg carne de pui tocata, 2 cepe, 100 ml sare, 3 legaturi de marar proaspat, 2 oua, 100 gr […]
  • Chiftelute picanteChiftelute picante Ingrediente1 kg carne de pui tocata, 2 cepe, sare, verdeata, 2 oua, 200 gr faina, 300 gr paine, ulei pentru […]
  • Chiftelute cu susanChiftelute cu susan Ingrediente 500 gr carne tocata porc si vita , 2 oua, 1 legatura de patrunjel, sare, delicat de legume, 2 […]
  • Chiftelute de puiChiftelute de pui Ingrediente 1 kg carne de pui tocata, 2 cepe, 100 ml apa, sare, verdeata, 2 oua, 200 gr faina, 300 gr […]
  • Pasta de pestePasta de peste Pasta de peste  este un aperitiv extrem de gustos si nelipsit de la mesele festive. Pentru acesta […]
  • Omleta cu legumeOmleta cu legume Ingrediente 4 oua, 1 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar verde, 1 ceapa, 100 gr branza telemea, sare piper […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress