Biscuiti sarati

Ingrediente

500 gr aluat cu branza de vaci – reteta aici , 1 albus de ou, 30 gr faina pentru intins aluatul,  sare.

Mod de preparare

  1. Aluatul se intinde cu ajutorul fainii, cu merdeneaua, pe o planseta.
  2.  Se aseaza foaia de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt , apoi  se portioneaza  in patratele. Resturile  de aluat  neuniforme se indeparteaza.
  3. Cu o pensula se unge suprafata cu albus de ou, apoi se presara sare.
  4. Se introduce in cuptorul incalzit si se lasa la copt, pana devin aurii.
  5. Se coc pe ambele parti 🙂

Se servesc ca aperitiv.

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Saratele cu chimenSaratele cu chimen Ingrediente 500 gr foietaj, chimen, sare, 1 ou. Preparare Foietajul se decupeaza cu o forma de stea. […]
  • Saratele cu branzaSaratele cu branza Ingrediente Saratele cu branza 300 gr foietaj crud , 2 batoane branza de capra  cu piper La Colline , sare, […]
  • Ochiuri cu parizerOchiuri cu parizer Ingrediente2 portii: 4 felii de parizer, 4 oua , 30 ml ulei, sare, piper, salata verde.PreparareFeliile de […]
  • Ciuperci cu legume gratinateCiuperci cu legume gratinate Ingrediente20 ciuperci proaspete, 10 m1ulei, 1 ceapa, patrunjel verde, sare, piper, […]
  • Saleuri cu susanSaleuri cu susan Ingrediente 1 foaie 250 gr foietaj, 1 ou, sare, susan. Preparare Se intinde aluatul foietaj pe un blat de […]
  • Saleuri cu macSaleuri cu mac Ingrediente Saleuri cu mac 1 pachet aluat foietaj, 1 ou, sare dupa gust, mac. Preparare Saleuri cu […]



1 Comentariu

  1. Ma-am hotarat.Plec la cumparaturi si astazi am sa fac acesti biscuiti min unati :). Multumim pentru reteta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress